Szeretettel köszöntök minden kedves Olvasót!

Ezen a blogon elképzeléseim szerint olyan mintákat, valamint megvalósult műveket láthattok, melyek segítségével mindannyian tehetünk együtt azért, hogy gazdag motívumkincsünk tovább éljen.

Számomra ez küldetés.
Ha alkotsz valamit,küldd el nekem a NOT@BAD.HU e-mail címre és én szívesen közkinccsé teszem itt a blogban.

2010. december 9., csütörtök

Ajánló

Szia Évi !

A most megjelent Verenda magazinban találtam a következő honlap ajánlót, talán érdekes lehet a magyar motívumos oldalra, gyűjtöknek de akár kirándulóknak is:)
www.bodony.hu/kincseshaz
Szép estét Szilvi

Keramikusok és kerámiát kedvelők,figyelem!

Üdvözlöm!

Kerámiáim hűen őrzik a régi néphagyományon alapuló korondi motívumokat.

Gondoltam elküldöm a honlapom címét.
www.pallamy.hu

--
Üdvözlettel,
László Annamária

email: amy@pallamy.hu
mobil: +36.70.587.6631

Márta nénitőlKedves Éva.
Most találtam rá a blogodra egy másik blogon keresztül, és melegedett a szivem "mentőakciód" láttán. A mellékelt faliképet tavaly készítettem az Európai Quilt Szövetség (EQA) pályázatához, Hollandiába.
A története: Kb negyven évvel ezelőtt hímeztem ezeket a díszpárnáka egy számomra nagyon szeretett, azóta meghalt népművész instrukciója alapján. A párnák azóta elnyűvődtek, mivel a házivászon, amire hímeztem, már akkor sem volt új. A párnák a "túl kedves ahhoz, hogy kidobjam, de nem elég jó ahhoz, hogy kitegyem" kategóriában laktak évekig a fiók mélyén. A pályázat inspirált arra, hogy rádolgozzam egy alapra. Így állítottam emléket egy kedves tanáromnak. Márta néni (http://martaneni.uw.hu)

2010. december 7., kedd

Szilvi kalotaszegi díszeiSzia Évi ! Beszeretném mutatni őket,........Népi motívumos karácsonyfadíszek.. Magyar motívumok, újra gondoltan - karácsonyfadíszként .
Kalotaszegi motívumok alkalmazása ( hímzés , fafaragás ),a mai világban talán " fogyaszthatóbb " módon....rusztikus stílusban.
Szaszi :) Szilvi